vezi mai mult

Informaţia vizind planificarea lucrărilor silvice trimestru I anul 2022 din cadrul Î.S ”Întreprinderea pentru silvicultură Iargara”
22.02.2022     
 
Ordin cu privire la unele acțiuni de prevenire și combatere a fenomenului colectărilor plăților informale în cadrul ramurii silvice
22.06.2020     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Premierea angajaţilor care au participat la descopirirea braconajului
10
01.2017
Premierea angajaţilor care au participat la descopirirea braconajului
   
 

  Pe data de 09.01.2017 a fost emis ordinul pe Întreprinderea de Stat "Întreprinderea pentru silvicultură Iargara" ”Cu privire la premiere„ pentru finalizarea cu succes a  depistarii braconierilor la mistreţ în Fondul Forestier Sarata-Noua în cantonul nr.12 parcela nr.74 , deși  era riscul și pericolul de veaţă , acești bravi silvicultori au dat dovada de curaj și barbaţie la momentul depistării braconierilor şi acestea sunt, dl. Gritico Miron inginer paza si protectie, dl.Moisei Mihail inspector garda forestieră, dl. Constantinescu Eugen șef ocolul silvic  Leova, dl. Diaconu Minail padurar cantonul nr.12, dl. Bajareanu Nicolai conducător auto, dl. Loghin Victor conducător auto, care au fost premiaţi cu premii de diferite marimi de la 3000 lei pâna la 500 lei şi  întreprinderea aduce  cele mai sincere mulţumiri pentru straja demnă a Fondului Forestier de Stat.